OBVESTILO

Spoštovani starši.

 

Zaključuje se šolsko leto in pred vrati so poletne počitnice. Ker bi želeli delo v vrtcu čim bolj racionalno organizirati, vas naprošam, da izpolnite obrazec (začasen izpis ali stalen izpis za šoloobvezne otroke, ki je objavljen na spletni strani vrtca pod zavihki dokumenti-obrazci) o prisotnosti vašega otroka v vrtcu za ta čas in jo OBVEZNO oddate (prinesete v vrtec, pošljete po elektronski pošti ali navadni pošti) najkasneje do petka, 5. 6. 2020.

 

Obveščam vas, da Sklep o določitvi cen programov v javnih vrtcih v MO Nova Gorica in drugih pogojih v

  • 6. točki (razdelek b) določa sofinanciranje začasnega izpisa v poletnih mesecih in sicer za izbranih najmanj 10 in največ 44 zaporednih obračunskih dni v obdobju od 01. julija do 31. avgusta, ki se lahko koristi v enem ali dveh sklopih. Med začasnim izpisom plačajo starši 50% dohodkovnega razreda, določenega na podlagi Zakona o uveljavljanju pravic iz javnih sredstev.
  • Navedeni dodatni olajšavi plačil staršev iz 6. točke b) velja le za prvega otroka, če je istočasno več otrok v družini vključenih v vrtec.

 

Hvala za razumevanje in lep pozdrav.                                                                                                         Pomočnica ravnatelja za vrtec

Urška Komel

 

(Skupno 171 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...