NUJNO VARSTVO OTROK

Spoštovani.

Za vse, ki morate med 1.4.2021 in 9.4.2021 opravljati delovno obveznost kot zaposleni:

  • v sektorju kritične infrastrukture (sektor energetike, sektor prometa, sektor prehrane, sektor preskrbe s pitno vodo, sektor zdravstva, sektor financ, sektor varovanja okolja in sektor informacijsko-komunikacijskih omrežij in sistemov),
  • zavodih s področja vzgoje in izobraževanja,
  • zavodih s področja socialne varnosti,
  • slovenski vojski,
  • policiji,
  • poklicnih gasilskih enotah

in varstva ne morete zagotavljati na drug način, bo v skladu z vsemi ukrepi organizirano delovanje vrtca v minimalnem obsegu.

Zaradi organizacije dela potrebujemo prijavo za nujno varstvo vašega otroka, kar dokazujete z datumsko ustreznim, ožigosanim in podpisanim potrdilom delodajalca obeh staršev, katerega pošljete na elektronski naslov: 

urskak@sola-solkan.si ali prinesete v vrtec

do jutri,  30.3.2021 do 15.00 ure.

Za nujno varstvo otrok bo organizirano dežurstvo v enoti Solkan.

V času zaprtja vrtcev oziroma ko vrtci zagotavljajo samo nujno varstvo, ste starši, katerih otroci vrtca ne bodo obiskovali, plačila oproščeni. Koriščenje nujnega varstva je za starše plačljivo.

V vrtec pripeljete le ZDRAVE OTROKE. 

Prosimo vas, da sporočite strokovni delavki tudi če je vaš otrok okužen, če imate okužbo v družini (v tem primeru mora otrok ostati v domačem varstvu), če ste bili v stiku z okuženo osebo, če imate starši odrejeno karanteno ipd.

Otroci bodo v vrtcu razporejeni v manjše skupine od 6 do 8 otrok. Poskrbeli bomo, da se bodo otroci v vrtcu dobro počutili in preživeli dan v spodbudnem in varnem okolju.

Hvala za razumevanje. 

Urška Komel, pomočnica ravnatelja za vrtec

(Skupno 81 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...