NUJNO VARSTVO OTROKA OD 1.2.2021 DO 5.2.2021

Spoštovani.

Za vse, ki morate tudi med 1.2.2021 in 5.2.2021 opravljati delovno obveznost in varstva ne morete zagotavljati na drug način, bo v skladu z vsemi ukrepi še naprej organizirano delovanje vrtca v minimalnem obsegu, ki je namenjeno samo staršem, ki nujno potrebujejo varstvo otrok.

Na usmeritve MIZŠ, NIJZ ter Mestne občine Nova Gorica boste starši, ki na novo vključujete otroka v vrtec, to dokazovali s potrdilom delodajalca obeh staršev, ki ga podpisanega in ožigosanega oddate strokovnim delavcem ob prihodu v vrtec (ali najkasneje prvi dan ob odhodu otroka iz vrtca) in izjavo o zdravju otroka. Starši, ki ste že oddali potrdilo in velja do nadaljnjega, ga ne potrebujete ponovno prinašati. 

Za nujne primere je trenutno organizirano dežurstvo v enoti Solkan.

V vrtec pripeljete le ZDRAVE OTROKE. 

Prosimo vas, da sporočite strokovni delavki tudi če je vaš otrok okužen, če imate okužbo v družini (v tem primeru mora otrok ostati v domačem varstvu), če ste bili v stiku z okuženo osebo, če imate starši odrejeno karanteno ipd.

Otroci bodo v vrtcu razporejeni v manjše skupine. Poskrbeli bomo, da se bodo otroci v vrtcu dobro počutili in preživeli dan v spodbudnem in varnem okolju.

Potrebe po nujnem varstvu javite na elektronsko pošto:  

urskak@sola-solkan.si

do danes-četrtka 28.1.2021 do 15.00 ure, saj zaradi omejenega števila otrok v skupinah, je potrebno organizacijo dela prilagoditi številu prijavljenih otrok.

Hvala za razumevanje. 

Urška Komel, pomočnica ravnatelja za vrtec

(Skupno 146 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...