NASTOP NA FESTIVALU “IGRAJ SE Z MANO”

Datum: 24.05.2017

 

Spoštovani starši.

 

Povezovanje skozi igro je eno od vodilnih načel dogodkov v okviru Mednarodnega festivalskega leta Igraj se z mano, ki s svojimi aktivnostmi spodbujajo socialno integracijo oz. inkluzijo med otroci, mladostniki in odraslimi osebami s posebnimi potrebami ter večinsko populacijo vseh generacij.

Osnovni cilj festivala je promovirati pravico do enakosti in nediskriminacije ter doseči obojestransko neposredno izkušnjo (diskriminiranih otrok, ostalih mladostnikov, ter množice ljudi, ki se načrtno ali naključno udeležuje dogodkov v mednarodnem festivalskem letu Igraj se z mano).

 

Festivalsko potovanje bo na Primorskem v Novi Gorici v torek 30. 5. 2017 od 9.00 do 13.00 ure na Bevkovem trgu v Novi Gorici. Tu se bomo letos družili PRVIČ.

 

Na letošnjem festivalu bodo sodelovali tudi otroci pevskega zborčka Kr’malčki, ki se bodo predstavili z glasbeno-plesno točko.

 

Zaradi lažje organizacije dela in nastopa (ni določena ura nastopa), naprošam starše otrok iz enote Trnovo in enote Grgar, ki se bodo odločili za sodelovanje na nastopu v okviru festivala, da pripeljete otroka v enoto Solkan, kot ga po navadi pripeljete v vrtec in ga v enoti Solkan tudi prevzamete. Za vse ostalo bo poskrbljeno (prehrana in morebitni počitek).

 

Izpolnjeno prijavnico vrnite strokovni delavki vrtca do 24.5.2017.

 

 

Pomočnica ravnatelja za vrtec

Urška Komel

 

 

(Skupno 35 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...